| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 233
بازدید ماه : 1241
بازدید کل : 832905
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
خبرگزاري آريا-طبق نتايج حاصله از تحقيقي توسط دانشگاه فلوريدا، بعضي از انواع آنتياکسيدانهاي محافظ سلامتي، در پوست ميوهها موجود است.
بهترين راه براي رهايي از چروکهاي پوستي و مبارزه با سرطانها ،خوردن ميوهها با پوست است. در ادامه به 5 نوع از ميوههايي که پوست آنها داراي خواص مفيدي است اشاره ميشود.
سيب:
مواد فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي ، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن است. بنابراين بهتر است از اين به بعد سيب را پوست آن صرف کنيد.
خيار:
پوست اين ميوه کم کالري از ماده سيليکا تشکيل يافته است که خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروک ميشود. يعني خاصيت کلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليکا وجود ندارد ولي متخصصين اظهار کردهاند که حداقل 5 ميليگرم سيليکا در يک روز مقداري است که بعد از خوردن يک خيار با پوست کسب ميکنيد.
بادمجان:
پوست بادمجان در حدود 300 ميليگرم ناسونين دارد . آنتياکسيداني که مانع از آسيب سلولهاي مغزي ميشود. همچنين حاوي 200 ميليگرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميليگرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و 3 گرم فيبر موثر در لاغري شکم است.
کيوي:
مواد شيميايي موجود در اين پوست کرکدار عاملي براي مبارزه با باکتريهاي استافيلوکوک و باکتري ايکولاي است.
پرتقال:
پوست پرتقال حاوي ماده ليمونين است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش ميباشد. دانشمندان معتقدند که خوردن يک قاشق چايخوري پوست پرتقال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش ميدهد
نظرات شما عزیزان: